kräker

image36

.....................

Tåget

Alltså jag har börjat känna det som att tåget är en del av mitt hem. Jag skaffar nya pratglada människor att prata med varje dag och det är ju trevligt värre. Ibland träffar man duktigt konstiga men också väldigt trevliga! :) Haha, ganska kul faktiskt. Tur att jag gillar det i alla fall annars hade det kunnat bli lite jobbigt, det kommer absolut inte bli några problem för mig att pendla i framtiden. Vadå precis som jag ska göra det ?! Ja, det är väl i alla fall min tanke. Hej hopp!

Thank god

Thank god it's Friday! För tusan vad skönt. HELGHELG! :D Jag har längtat hela veckan på att det ska bli Fredag och det är kanske en av anledning till varför den har varit så seg som den faktiskt varit. Varit en av de segaste veckorna på mycket länge, beror förmodligen på att man var långledig förra helgen. Ikväll blir det lugnt som tusan, ska hem till MANGEPITT (haha, ska sluta skriva det men det är ganska kul!) hon ska färga mitt hår och sedan tänkte jag besätmma att vi ska kolla let's dance finalen. Inte för att jag tror att det är några problem att övertala henne för jag tror faktiskt att hon också kollar på det. Men men. Imorgon blir det i alla fall girlydinner at hennes place också därefter utgång i HBG. Trevligt värre. Nä ha en kul fredag! Hejdå!


Torsdag idag

Men vill fan ha FREDAG och jag vill ha helg. Jag har verkligen varit skittrött denna veckan! Och då menar jag verkligen skittrött. Att gå upp fem på morgonen fyra dagar i rad (med imorgon) är fan inte alls kul! Det suger. Men men, snart är det helg och fy fan vad skönt det ska bli! Ska sova som fan. Nästa vecka verkar det som det kan bli en ledig dag över, då ska jag ta mig in till Köpenhamn tänkte jag. Dags att ta en runda dit igen känns det som, lämna några CV. Trött på att söka jobb, varför kan dem inte bara komma till en. Ibland känns det bara hopplöst och det är inte alls kul känsla. Men men, det är bara att kämpa vidare, som alltid! Idag blir det Varberg, känns konstigt att åka upp dit faktiskt för det var ett tag sedan jag var där, nu när man bara behövt åka upp till Halmstad har man blivit lite bekväm. Nu ska vi börja ny kurs, ÖH! Det är inte speciellt motiverande med tanke på hur mycket man har att göra, MEN det är bara att bita i det sura äpplet, jag menar jag har ju faktiskt bara 2 månader kvar. Haha, 2 månader. Thanks for that. Ha en bra Torsdag! Puss&kram.

Gasen bara försvann

Igår var jag och Maulin och shoppade en ful present (skoja! skitsnygg) till mangepitt. När vi sedan skulle köra hem så hände det bara något jättekonstigt, bilen började låta och malin fattade inte vad som hände med den. Hon kunde i alla fall inte göra något. Då var saken den att hon har en bil med gas och koppling på båda sidorna i bilen. Då hade hon väl döljt pedalerna med mattan så jag råkade trycka in gaspedalen i värsta svängen. Haha. Fy fan vad jag garvade "Gaspedalen bara försvann" det var faktiskt bajskul. Tyckte jag, men som sagt är min humor ganska torr. Ha ha!

"Vill du gå på dejt med mig?"

Vilka typer av människor det finns alltså. Idag när jag gick till stationen i Halmstad kände jag plötsligt att någon låg mig hack i häl bakom mig. Han höll liksom på att springa över, nej, men typ. Jag vänder mig om. Då står där en kille nästan mig upp i huvudet och frågar om jag hade velat gå på dejt med honom. Blev fan rädd där. Vilka typer det finns.


bampbampbampbamp

Nu har malleballe fått konkurrens på vita duken, av mig! haha. Eller inte. Var med henne igår när hon skulle spela in en del på filmen som en gör i vår coola lilla by. Han är verkligen grymt bra. Haha, det var i alla fall grymt kul! (Och malin är faktiskt grym, jag ser potentialen;) Haha. Igår skulle hon då sitta i förhör och grejor. Och där fick jag komma in på en liten bit, okej inte i filmen men som såndär rolig grej man har ibland. Så när pistolen togs upp så sa jag typ bampbampbampbamp, ni vet det där ljudet och hoppade in. Okej svårt att förklara men fy fan vad vi garvade. Måste fan se hela filmen en dag. Fick även se ett annat klipp malle gjort, och jag förstår att vissa blir kära i dig! [HA HA]. Annars då? Jag är för tillfället på väg upp igenom ett snöigt Sverige till Halmstad. Fy fan vad trött jag är på detta vädret. NU VILL JAG HA SOL OCH VÅR! Nej, hej då så länge! Puss&kram.

Anonyma kommentarer

Anonyma kommentarer bojkottas i denna bloggen, inte första gången! (?) Jag skulle vilja gå på en ren gissning för jag menar haha! I Lördes fick mina vänner mig att inse att jag måste börja visa på ett bra sätt hur mycket jag tycker om min pojkvän, nu ska överösa dig i mina känslor för dig Emmsi. Okej, jag gör det typ redan men men ännu bättre. Jag ska visa att även jag är känslig ;) Haha. Åh vad jag vill ha jobb så jag kan flytta och fixa och dona. Men jag ska inte stressa, jag tar det som det kommer! (På tal om nått annat) Ha en bra Tisdag!

Fy fan

Fy för fan säger jag bara. Att behöva stiga upp fem idag var inte det lättaste efter alla dessa lediga dagar, det var
H E M S K T ! Men men, nu är jag i alla fall uppe och på väg till Halmstad. Vilken trevlig helg det har varit dock! I Fredags fyllde daddy år så då firade vi honom. I Lördes var vi några stycken hemma hos Emmsi. I Söndes gjorde jag och Matilda väldans god mat hemma hos pappa, farfar kom dit. Mycket trevligt. Kvällen slutade hemma hos kusinen, mycket trevligt även det :) Igår fyllde mamma år, först var jag och Emil och handlade till henne, fick ju åka land och rike runt för att hitta henne en fin blomma inte öppet någonstans. Vi var först på blomsterlandet vid center syd och dem suger ju där. Jag frågade om de kunde hjälpa oss att sätta ihop en fin liten bukett, "Nej! Det är inte personal här till det idag ni får göra det själv!" Då står hon själv i andra kassan och där är knappt någon annan i butiken, kära du du kunde faktiskt ha gjort oss en bukett. (Jag kan nämligen verkligen INTE, jag är så sämst på sånt!) Jahaja, en blomma blev det i alla fall till slut. På kvällen gick vi ut och åt på Jensens Böffhus, riktigt göttans! Mumsigt värre. Nej men ha en trevlig dag nu såhär efter ledigheten, jag ska försöka att inte somna klockan åtta ikväll! (Och mangepitt sluta ringa mig mitt i natten! Jag är ingen nattmänniska du får helt enkelt ringa mig innan klockan slår tio! Annars kan jag inte garantera ett svar på ditt samtal! Haha ;D) Hejdåförfan!

Tveksam (?)

Herregud ja vad jag verkar, mysko, tveksam & m.m. i mina inlägg (?)! Faktum är dock att jag tycker om min kära lilla pojke så übermykcet att jag inte kan förtälja det, likadant gäller mina vänner! Jag tycker om er så himla mycket [Vissa älskar jag också men nämer inga namn] men jag är så himla svag för att berätta hur jag verkligen känner och tycker och saken är den. Att även om jag känt peronsen i 10 år så är det detsamma. Jag är för stolt helt enkelt och det handlar INTE om TVEKSAMHET, jag är helt enkelt för stolt och feg. Men jag älskar att spela spel ibland. So jag är lite av ett EGO men ändå inte. Jag är konstig och kan inte riktig själv beskriva det, men jag vet att vissa älskar mig ändå. Jag menar, varför tycker ni om mig [När ni bortser från hur jag är nu? egenskaper?] Vad tillför jag er? Jag menar jag ser inget bra i mig själv men jag ÄLSKAR MIG SJÄLV! och tack för det annars hade jag nog varit död nu. Muha. HEJDÅ!

Många smeknamn?

Läste precis på miintos blogg (kusinens) om mina smeknamn, jag har faktiskt haft en del. Som t.ex. Bumbi, tudan, parryharry, parry, pajji, gunilla, pillan. You name it liksom. Haha. Var har jag fått alla smeknamn ifrån egentligen? Kul.

Sanning eller konsekvens?

Hittade ett spel på giftstore.se, "sanning eller konsekvens" heter det den elaka versionen. Sjukt kul tror jag att det kan vara faktiskt, vill ha. Kostade bara 98 kronor. Så kanske, en liten partyhöjare sådär liksom.

image35

Nothing to do

Namn: Pernilla
Piercingar: Nej
Tatueringar: Haha, nej. Men vill som fan just nu! (syrran som håller på men ni som känner mig vet att jag inte vågar) 

Du samlar på: Vänner

Hur tidigt stiger du upp: Helst aldrig. Men vanligtsvis mellan 5 och 6 på morgonen
Vad ska du göra ikväll: Hem till Mimmie & Lasse

Vad är du allergisk mot: Jag är frisk som fan

Använder du hårspray: Oftast
Kan du stå på händerna: Haha, nä.
Favoritserie: En jävla massa. Men bästa är nog DHW faktiskt
Håkan Hellström eller The Ark: Håkanbråkan
Salt eller socker: Socker

Gillar du ketchup: Jao
Är du glad nu: Jamenvisst
Var du glad igår: Jadå!

Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jao
Vad dansar du till: Allt
Stockholm är: Suger

Göteborg är: Nice
Kan du sjunga: Jag är grym!
Mer värt än guld: Vänner, familj & kärlek
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag vill besöka: USA

Allmänt:
Är du kär i någon: Jao, det är jag nog
Önskar du att du bodde någon annanstans: I malmöcity

Tänker du på självmord: Det tror jag inte
Använder du droger: Nä

Vilket shampoo använder du: Sunsilk

Vilken parfym använder du: DKNY & armani
Vad är du rädd för: Snakes, dör nästan jag ser en

Gillar du att tvätta: Hur gör man typ (?)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Kind of

Senaste:
Film du hyrde: I don't remember
Film du köpte: Don't know!

Låten du lyssnade på: My humps - Fergie

Låten du hade på hjärnan: Hero - Charlotte Perrellie
Personen du ringde: Mimmie

Tv-program du tittade på: Let's dance

Person du tänkte på: Vettefan

Personen du fick SMS av: Mangepitt

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Don't know
Saken du köpt: Ett par gympadojor


För eller emot:
Långdistansförhållande: För
Utnyttja någon: Haha, vettefan
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållande: För

Favorit:
Mat: Köttabid, pommes & bearniesås
Låt just nu: Hero - Charlotte Perrellie
Sak att göra: Skratta
Sport: Boxa
Dryck: Coca cola

Kläder: Mjukis

Film: Dagboken

Bil: Någon sorts Jeep
Gråtit över en pojke: Ja.

Gråtit över en flicka: Kanske det kanske
Ljugit för någon: Jo
Varit i slagsmål: Någon gång

Blivit arresterad: Nej

Antal:
Gånger du varit kär: Två (?) Eller mer kanske, vet ej.

Gånger ditt hjärta brustit: Vet ej.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Some
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Haha, 0?

Ärr du har på kroppen: Underarmen


Njuta

Igår var jag i Malmö med min kära syster. Jag lämnade ut CV sedan gjorde vi även en trip hem till Anna. Ville ju se hur hon bodde och sedan var det mycket trevligt att träffa henne. Hon följde även med ner till Malmö sedan det var väldigt mys. Jag fick lämnat ut någon CV och ska även dit idag igen, tvungen att åka dit för att snacka med chefen på ett ställe. Jävla farande och flygande. Men men det får man väl helt enkelt stå ut med. På kvällen igår blev det lite party hemma och Mattimas (haha) och Benke därefter blev det Tycho. Längre än så kom jag inte tack vare min plånbok. Men det var väldans kul faktiskt, haha. Kul att träffa dem som var där för det händer ju inte varje dag! :) Och Emelie du var ju sjukt sässy liksom, haha. Duktigt tjat om hennes mycket sässy väska, megaliten och jag frågade vad hon hade i den. Sjukt kul. EN TANDBORSTE plockar hon upp bara sådär. Jag tyckte det var jättekul men sen kan man kalla min humor torr också om man vill, jag vet inte ;P Ikväll ska vi fira daddy som fyller år. Grattis grattis pappa! Nej, nu ska jag bege mig till tåget! Hej då vänner ha en najs Friday och njut av ledigheten!

Jessica Alba

image34

She's got THE look!

"Jag är jättekär!"







image32

Måns (my man!) har gått och blivit tillsammans i Marie Serneholt! Okej att hon är typ skitsnygg, men hallå!
Vadå jättekär?!

Hear you me



Låten är så bra

Kaffe

Jag är grymt sugen på kaffe. Hemmabryggt kaffe hade suttit fint. Kaffe från Pressbyrån och som man kan köpa här på tåget är inte alls så najs. Gevaliatrams, det ska ju helt klart vara Zoega's! ;)

Huvudvärk

Idag mår jag kass. Trött, huvudvärk & depp! Orkar ingeting mer känns det som. ÖH! Vill bara hem till sängen och ligga där helst så länge jag orkar (typ 1 vecka) och inte gå upp. Ja, så är det! På väg till Halmstad, ska ha intervju med Pressbyrån. Hoppas vi hinner en hel del idag så vi inte behöver träffas imorgon, hade varit gytt. Jag och Matilda ska i sådant fall göra kanelbullar. Hihi. Vart sugen på det mega länge nu. Men då ska vi göra megakanelbullar! Som hon sa! ;P Vad händer till helgen då? Ja, nu blir det ju långledigt! Skönt. Jag kan inte göra så jättemycket då min plånbok är ganska så empty men ska nästan göra något varje dag ändå så gör inte så möd. På Fredag fyller daddy år, ska vi käka där. På Lördag bli det kanske att följa med till Anders kusin och på Söndag blir det påskmiddag med Farfar. Sen fyller mamma år på Måndag. Fullt upp! Ja, jag är ganska så upptagen, eller inte kanske! Nä, ha en bra Onsdag! Puss&kram.


Sällskap

Idag kan man säga att vår allas Björn Gustavsson höll mig sällskap på tåget till Halmstad och hem igen! Avis? Tänkte det också. Han fick verkligen tiden att gå fortare! Saken var den att jag inte kunde slita mig från klippen på youtube. Fan Björn du är blond men jag är fan inlöve i dig ändå! "OK" Nä, men du är så himla söt och så himla kul!

image31

Det är en himla massa tjat om Björn överallt men det är inte konstigt!

Tyvärr

Så gick det inte vägen denna gången. Men det kommer väl fler chanser :) Jag sörjer inte, det finns väl en mening med allt antar jag. Så idag? Blir en massa skola! As allways! På väg upp till Halmstad nu, duktigt trött. De här tågresorna börjar ta stryk känner jag. Men men det är bara att se glad ut. (Vill dock bara att det ska bara över!) Vill ha helg blir ju massa ledigt nu, om inte jobbet ringer. Man vet aldrig förvisso så är det bara för dem att ringa på, need all money I can get! Nej, hejdå!

Jag är nervös

Jag är så himla nervös. Imorgon kommer beskedet. Jag vill vill vill. Men jag har alltid sån jävla otur i sånt så det kommer säkert inte gå vägen. Om det skulle vara så är det något som har hänt.

Seg bakissöndag

USCH! FY FAN! Säger bara det. Vilken bakisdag det är idag och jag är seg som ett as. Kanske inte så märkligt med tanke på hur kvällen artade sig igår. GHA! Jag ska inte dricka så mycket som jag gör. Skärpning. Att jag aldrig lär mig liksom (?) Ja, men så kan det gå. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, helt lost! Mhm, vad ska jag göra nu då? Absolut nada. Duscha ska jag göra förresten, det behövs verkligen. Nej ha en underbar Söndag gott folk. Pussochtja.


JA!

Jag klarade min tenta! Asglad, jag är så happy! Nu har jag bara en tenta kvar på denna utbildningen! Kan knappt tro det är sant! Men så glad jag är!

Dela säng ?

image30

Mums!

Ikväll

Ikväll blir det myspys med mange, malleballe & emma. Ja det blir så ska det låta, käk & lite så. [Ingen dricka?] Hade fan vart gött ändå, vi får la se va (?!) Men tror det dock inte ändå. Litta part imorgon då jue.

Porr

Tur att inte Måns är porr i denna videon. Give me! ;P




[Inte bästa låten men med han så går det mesta]

Namnsdag

image29



Idag har visst min lovely sis namnsdag! Congrats systeryster! :)

¢¾

F You

USCH! PALLAR BARA INTE! F YOU! hej då!


Om

Några timmar så får vi se hur det har gått då. Hihi! Jag hoppas på det bästa i alla fall, som SAGT! :D Gud, nu är jag då lite pirrig det vill jag då lova! Men jag är inte nervös, nejdå! Vi är redan tajta kan man säga, hon ringde mig :P Ha Ha Ha! OK! Nej ni. Nu ska jag hoppa i duschen! Puss&Kram.

Top model

Ha, eller inte (?). Igår bar det då av till Malmö. Jag, malin, malin, josse och malins bror fotade oss. Det var trevligt värre! Köpte dock inga kort, plånboken tillät ej och sen var där ingen jag blev kär i direkt. Men herregud vad jag vill bo i thurning torso. Alltså det är ju helt sjukt galet vad där var najs. Ja, har ni pengar över så GE MIG en lägenhet där. FY FAN! Det är verkligen synd man inte kan få allt här i livet.


Godmorgon

image26
Hoppas ni får en good day my friends!

Musikvideo

Här har vi då Linda Bengtzings "musikvideo" till sitt bidrag till melodifestivalen. Låten är faktiskt bra. Jag hoppas på Perrelli eller Bengtzing i finalen. Go girls!


Drömde

Jag hade nog den värsta drömmen inatt på sjukt länge. USCH! Vill helst inte tänka på den. Var liksom grym! Tur det aldrig hade kunnat hända in real life :)

På torsdag

Vad ska man ha på sig? Kommer det bli jobbigt? Jag har aldrig gjort det innan? Eller jo typ men då har jag ju egentligen inte varit så himla seriöst liksom! Men jaja, det får helt enkelt gå som det går. En sak är i alla fall att jag ska vara mig själv och inte vara nervös (Försöka i alla fall!) Har en tendens att kunna stressa upp mig vid såna tillfällen. Hoppas det går vägen. BTW! Jag har inte varit så direkt jätteinsatt i att ringa mitt jobb (där jag jobbar nu) om sommarjobb. Jag vill ju egentligen inte, men ett säkert kort måste man ju ha liksom. Ja, i alla fall så ringde dem mig och frågade om inte jag ville jobba hos dem i sommar, det kallar jag då service. Jag sa i alla fall ja, men vi får väl hoppas på det bästa. Jag ställde i alla fall krav på dem, vill jobba på natten. I like the girls there. (ASG) Maha. Får nog ta en liten titt över to the boss i nästa vecka och verkligen be om en natt-tjänst. Jag borde ha liiiite förtur kan man ju tycka om jag jobbat där i 3 år (fast jag ej har kökort) Men man vet fan aldrig men får väl dit och tjata lite! Nä, skeppåhoj!


TRÖTT!

Sjukt trött idag, trots det gick jag och la mig 21.00 igår. Kanske 21.30 men somnade nio på soffan. Fy fan nu fattar jag inte varför jag är så sjukt, galet trött. Jobbigt är det. Mina ögon går typ i kors. USCHA! Idag blir det massa redovisning i skolan i alla fall. Efter det blir det him och sedan ska vi modella lite grann i Malmöe. Jag vettefan hur det ska gå men det kan ju vara en kul grej liksom :) Mhm. Nu orkar jag inte skriva mer på detta tråkinlägget. Tjapp&hejdå.

TACK!

Glömde ju tacka Alexandria för den hemliga presenten jag nämnde en gång som hon skrev i ett mess till mig. Kan tyvärr inte förtälja vad det var för då får malle reda på det så det förblir en hemlis ännu men det var en sweetpresent :D Thank you babygirl. [Snart är det dags för min present till dig kanske?]

image25

Favorit

Min favorit inför melodifestivalens FINAL detta året är absolut Charlotte Perrelli. Hon har ju en grymt bra låt, det trodde jag då aldrig. Kan någon kanske ge mig hennes klänning också för fy fan vad den är sjukt snygg. VILL HA! GE MIG!


Favorit

Min favorit för finalen i Globen detta året är absolut Charlotte Perrelli med Hero. Den är gjuten, jag ska rösta på dig! Förresten så kanske någon kan ge mig hennes klänning är så jävla kär i den! GE MIG!



Måndagmorgon

ÅH! Kräker! MÅNDAGMORGON! Denna Måndagmorgon är nog dn värsta på mycket länge. Jag kände verkligen inte alls för att gå upp idag. Jag är död! Så helgen? I Fredags jobbade jag natt, det gick bra bra! Det är fan så himla kul att jobba när man jobbar med vissa människor på det stället. Jag höll på att dö av garv typ. Men det var kul :) Dock var det inte lika kul när jag skulle sova på morgonen. Kunde inte sova. [Hur kan man liksom inte sova när man vart uppe mer än ett dygn?] Jag kunde inte och jag sov inte mer än 2 timmar dagen efter, snacka om att jag var dödens död! På Lördag blev det dock litta party ändå. Först blev det lite förfest hemma hos alex, hennes bror fyllde år så de partade lite där. Därefter åkte jag, Sofia, Sara och deras kusin in till stan. Det blev Tycho och Baggens och efter detta var det rakt hem i sängen. Det blev en tidig kväll men fy fan vad trött jag var! GHA! Så det var skönt. Igår storstädade jag och Emil hela lägenheten sen kom Mange upp på en sväng och snackade lite skit, På kvällen stack vi hem till mamma och Anders. Vi käkade och lite sånt. Ja, helgen är över och nu är det en hel jävla vecka att se fram emot. På Torsdag får vi dock se hur det går för mig (?) Hoppas som sagt på det bästa! Nä, HEJ DÅ! BTW! GRATTIS MANGEPITT!

Smälter



Som smör i solen...
Kära du hur kan man bara vara så, ja SÅ!

Jobb eller Köpenhamn

Ja, det kan man ju faktiskt undra. Nej men saken är den att de nyss ringde från jobb och undrade om inte jag ville jobba Fredagnatt. Självklart vill jag ha pengar. MEN jag hade ju bestämt mig för en runda till Danmark för att lämna CV! Vilket dilemma. Hm, jag är väldigt kluven. Jag måste ge besked innan klockan halv fyra. ÅH, VET INTE VAD JAG SKA GÖRA! Men det lutar åt jobb faktiskt. Jag menar åka dit och lämna CV kan jag ju göra en annan helg (?). Nästa helg kan jag dock inte göra det. Så då får det bli helgen efter det. Nu har jag beslutsångest faktiskt. [?]

Cool, ball eller lat?

Jag vettefanken vad jag är, känner mig lite som allt. Trög! Jag "hoppade" över föreläsningen. Jag känner inte riktigt att det skulle ge något att pendla i 6 timmar för att kolla på en föreläsning som varar i knappt 2. Så jag vet inte om jag är cool, ball eller bara lat? Förmodligen lat. MEN! Istället fick vi faktiskt skrivit mer på examensarbetet. (Jag var inte den enda som inte gick dit). Nu är vi nästan klara med teorikapitel. GÖTT! :D Börjar dock bli lite orolig redan 10 sidor teori och kanske behöver det kompletteras (?) Hur mycket teori ska vi ha liksom. Ah, skit samma. Måste berätta om Maria-luisa som vi brukar sitta och skriva hemma hos. Hon är så himla kul och hon frågar alltid mig och Simon om vi inte ska ha mat. Hon är skitgullig. haha. man kan bara skratta åt henne. När jag menar alltid så menar jag kanske 3 gånger på en kvart/tjugo minuter. Nä(Lite överdrivet, men nästan), men det är sött! Nej tjapptjapp vänner! Love you! Puss&kram


Spå mig

Jag funderar på att boka tid hos en spådam. Hade tyckt det varit väldigt intressant faktiskt men vågar man liksom?! Tänk så får man reda på att hela ens liv inte kommer se ut som det gör nu och att det kommer se ut på ett helt annat sätt. Usch, jobbigt! Men jag funderar starkt på det. Men då får det bli nästa månad! Ska jag? Åh, jag är megasugen. Ja, vi får väl se. Det är ju det här med pengarna annars hade jag inte tvekat för en sekund. Men det är iofs värt det kan jag tycka. Jag är sjukt sugen. Jag får nog hem och prata med mammsi om det. Hon är ju så inne på detta. Haha. hejdå för fan! HA EN UNDERBAR TORSDAG!

Allevo

Jag funderar nu på att börja, eller inte riktigt ännu men antingen Maj eller April på att börja på Allevo. Allevo erbjuder både soppor, shakes m.m. som man då kan ta som målersätning. Det hade nog varit ganska bra för min del också för jag hinner hem om och vända innan jag sticker och tränar så jag hinner aldrig äta innan träningen utan äter alltid middag efteråt. Och hur bra är det egentligen att äta middag klockan åtta-nio på kvällen (?!) NOT GOOD! Så därför funderar jag nu på att börja ta dessa, det är lite som nutrilett men jag vill gärna ha det varmt och man kan ju hoppas dessa samkar bättre än dem gjorde! :S GHA! Ja, vi får väl se hur det blir med denna saken. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag pallar men 1 månad liksom? (men då får man också tänka en månad utan dricka!) Det är ju inte lång tid (om man bortser från att inte kunna dricka då). Ja, jag får se helt enkelt! TJA!

image24

Bara hatar

SHIT! Vad jag hatar att försova mig och det gjorde jag verkligen i morse. Snacka om det. Vaknade 05.30 och mitt tåg går 06.00. Men hann i alla fall med tåget och tur var väl det. Hela dagen blir dock förstörd tycker jag och just nu känner jag mig som en zombie. Jaja. Så kan det vara. Är just nu på väg upp till Halmstad, vi har föreläsning senare idag också i Varberg, men ska jag gå? Det är förvisso obligatoriskt men jag kommer nog ha fruktansvärd huvudvärk sen känns det som, mitt huvud hänger inte riktigt med. Men vi får se, hade ju vart bra att gå på den kanske. Nej nu pallar jag inte skriva mer här. CIAO! SMACK!


Båstad

Nu har jag precis passerat Båstad och när man åker förbi här vill man bara bo här. Så himla fint när man kollar ut genom fönstret. Nu vill jag flytta till Båstad. Ja, jag får mina ideér men här verkar vara jättemysigt. Båstad nästa? :D

Overprotected



Flashbacks!
- eller vad säger du Sandra?

Stuck on you

Nu är jag på min väg upp till Halmstad. Det blir massa skrivande idag [För ovanlighetens skulle liksom]. Idag var jag verkligen inte sugen på att stiga upp när klockan ringde fem. Trodde nästan aldrig jag skulle komma upp faktiskt men det gjorde jag visst, för här sitter jag nu. USCH! Upp så här tidigt de två sista dagarna nu också. Jag tror jag  kommer vara död på Fredag faktiskt. GHA! Idag blir det träning. Får se om jag tar hälsogympan eller bytar ut det mot lite styrketräning istället men då ska jag också få med mig min kära systeryster. Vad jag vill och se "Himelns hjärta" till helgen, den verkar vara brao. Dock lite tantafilm så jag undrar om jag inte ska försöka dra med mig mamma på den faktiskt. Hon fyller snart år och allt så då kunden man ju gett det i födelsedagspresent, en lite för tidig sådan men det skulle ju inte göra så mycket! :] Nej, Byebye. Auf wiedersehen! Puss&kram

Now you're gone



Gammal men fan så bra ändå. Texten är nästan bättre på engelska men bara nästan. Goodie & tramsig.

Tisdag

Tisdag hela dagen idag ja. Nu är jag för tillfället på väg hem från skolan. Duktigt trött är jag idag med smått huvudvärk, får bli en pilla och soffan när jag kommer hem tror jag. Hela veckan är fylld med massa skola så det är absolut en av den bestående faktorn till huvudvärken [Jag känner ingen press]. På sistone har jag inte haft good feelings för någonting. Jag vet inte det känns som jag inte kommer någonstans i livet och att det bara är samma saker som händer hela tiden. (SKOLA!) Jag vill se något ljus och hopp för min framtid. Bara något litet som skulle kunna hända mig, ett litet roligt jobb kanske (?) Nåja, that's life I think! Idag/kväll blir det en massa jobb med CV och grejor, måste få alla CV, brev och foton klara idag har inte tid för det i veckan. Ska nämligen göra en liten svängom till Danmark i helgen och då lämna ytterliggare några CV i andra butiker som jag ej lämnat i ännu. [Hoppas på fint väder då TACK! Och verkligen inte snö]. Snart, snart, snart. I wish & hope! Peae out.

Att lita på

Ja, helgen är över och det har varit en helt okej sådan. I Fredags blev det partaj, först mat med mamma och hennes vänner. Det var jag, malin & mimmie som var där. God mat först, därefter blidde det "rassel-lek", vann tre paketer så var nöjd. Vinner aldrig något, aldrig tur i spel! Efter lite mer dricka och så stack vi ut till Landskrona, skit kul hade jag. Igår var det meningen att det skulle bli Simon, men jag hade en riktig bakislördag igår. Trött som fan var jag och dessutom skulle inte malin och jocke dit så kände helt enkelt inte för det. Så kan det vara. Nu ska jag sticka och sola sedan blir det träning. Ska bli såå härligt. Hej då för fan. Puss&kram.

[Att lita på? Vem kan man egentligen lita på? Jag tror jag har börjat få svårare att lita på andra men vet inte varför! I don't trust as I use to]

RSS 2.0