Det kan bli kul. . .

Idag, ledig! :D Yes, som fan! Faktum är att jag är ledig tills på onsdag ska bli underbart, då jag har lite grejor som faktiskt måste göras! Så vad händer i mitt trevliga liv? Jobbos, är det mycket av! UH! men det går!=)

Snart ska jag och älsklingen förflyttas oss igen, men vi ska bli storstadsbo denna gången, herregud vad jag längtar!! ska bli underbart med mindre resa till jobb framförallt! :)

Ikväll? outgoing with some from  the job. Haha, ellinor och josie när är allt skeptiska till landskrona va, men det kommer ni inte vara sen! :P hehe! ska dra till malmö först dock dem hittar ju inte hit, tror dem är balla för dem inte bor på landet! haha, nä men det kan nog bli livat eftersom pernilla inte druckit ett skit på tre veckor eller fyra är det kanske. galet galet! =)

Nej, men ha en fiiiiiin lördag! puss&kram

Bättre?

Det går på bättringsväg med halsen, det smärtar inte lika mycket men att käka göra lika ont ännu. Fan jag som älskar mat, så kan jag bara inte äta. Snacka om frustrerande! Jo, det är det! Men faktum är att man går ner väldigt mycket, på en vecka -5 kg. Vilket kommer resultera i + 5 kg när man börjar äta igen, men ändå! =) Man kan ju ta vara på det som är! Eller nått. Men pillerförbrukningen har börjat minska, från att ta 4 voltaren och 10 panodil om dagen tar jag nu bara 3 voltaren och typ kanske 8 eller 10 panodil om dagen ist, fy fan vilken knarkmänniska jag är.

Tråkigt att bara vara hemma, själv, det är så nice när min lilla älskling kliver inom dörren efter jobb! Men har i och för sig varit ganska stalkad på mamma, hehe :)

Vad händer idag, eftersom jag inte är så bra på att göra saker just nu utan att dö av trötthet (pillerna & undernäringen) så får jag sätta mig och läsa lite i körkortsboken som jag lånat av emma! TACK!=) hihi. sen har jag även en skiva som ska installeras. nu jävlar!! ;)

Ha deeet! puss&kram


AJ!

Jävla pisshals. Det gör så helvetes ont just nu och det enda jag har käkat idag är en piggelinglass. UH! Jag dör av hunger. Ska försöka få i mig nått snart tror jag! Men vad? När man tagit bort mandlarna så är det inte så lätt att käka!

Alla ha trevligt och mys idag, själv sitter jag hemma hos morsan. Men orkar inte gör något ändå så det spelar ingen roll. Men min söta rara pojkvän kunde inte heller bli hemma han åkte iväg och söp hemma hos jocke. Ja så nu blev man kvar själv. Så himla kul! NOT! men men vad gör man?

Hrm. får väl se om där går någon bra film på tv.

Hejdå!


RSS 2.0