Godmorgon på er!

Hoppas allt är bra! :) Med mig är det super...jag är så glad över att jag faktiskt kunnat sova lite inatt, fan bara sovit mellan 3-4 timmar per natt de två nätterna innan...men nu är jag pigg som tusan och sitter här just nu och käkar frukost! :) En god macka med ägg & kaviar och mitt kära lilla kaffe såklart! :) GOODIE!

Idag blir det alltså jobb mellan 11-19, och imorgon 9-17...ja, jag vill inte påstå att jag har lyxtider direkt men det går! Jag är dock lite deprimerad över att det är så otroligt fiiint väder! :) Så vännerna drar till en stuga idag och man kunde inte följa med p.g.a jobbet...men hopppas dem kommer få funnyfunny! Imorgon ska jag dock ut i Danmark med jobb, OMG det kan nog bli crazy, jag hoppas det i alla fall...dem kan nog vara helt galna....Ja, det kommer bli galet! :)

Men ha en superfredag allesammans!!! :)


PUSS!

Lappen

Till att hämta ut biljetterna till Brittan har kommit och SNAAAART är det dags!!! BRITNEY, here we cooooooooooooooooome!! Jag lovar att jag kommer DÖ!
 


See ya sooon!

Tjolahopp!

Idag, en typ halvsolig dag, enligt mamma megasoligt, men det är faktiskt disigt....Jag ligger och försöker sola och tittar på medan mamma jobbar här i trädgården....så är det...en underbar ledig dag och jag gör inte ett skit....Jobb imorgon igen....en hård vecka framför mig, i alla fall låååånga dagar.....men men så är det att vara ledig kostar sig....

Vad händer i helgen då? Jobb, på Lördag blir det utgång i Copenhagen med jubbet kan nog bli livat värre faktiskt...hoppas på det, då det inte är varje gång man hänger med dem....Men men så är det juee!

Nej, men ha en fortsatt mysig Tisdag! Puss//



Midsommar för 2 år sedan, vad händer detta året? Det löser vi kusinen! :)

(Jag ÄLSKLAR min och Emelies egna midsommarstång den är verkligen gjuten!!)

Sunshine. . .

Idag, Måndag. . .IGEN! tiden går ju fort om man kan säga det som så. . .Men men, är ledig imorgon dock så det är nice. . .har precis kommit hem från ett möte på huvudkontoret, dem kallar mig trivselagent, så javisst! Trevligt att komma ut där alltid lika god mat på menyn och jag älskar deras bröd! :) En av Danmarks specialiteter!

Var och solade en snabbis innan jag stack hem, guuuuuud vilket solarium. . .såhär var det, jag var och solade igår, 20 minuter. . .gick dit idag och där stod endast ett ledigt, ja men då tar jag väl det då. . .la i samma pengar som igår men det var inte samma minuter jaja, tänkte jag och gick in! Men jag lovar att detta var sjukt. . .det snackade med mig och mina så kallade blå ben, fick faktiskt färg! (Jodå, malin det är sant!) och ja, jag tror jag har hittat mitt solarium. . .tanke var nog inte att man skulle sola 18 minuter, jag höll på att koka där inne!!! men men:P

Nu ska jag äta och sen hoppa in i duschen, sen ska jag bara slappa på soffan!!! :)

VI HÖRS!!! Puss&kram...

God kväll!

Idag, städning på högsta nivå! Gud vad här är rent, här finns banemig inte en dammtuss att skåda i denna lägenhet nu! Jag har vänt upp och ner på den! Och den är så härligt färsch nu! Nytvättade lakan är också inlagda så det blir mys att lägga i sig ikväll! :)

Det var jobb igår, och efter det så stack vi hem till mamma ett tag. Matilda klippte Emil, lite långhårig. Kom hem ganska sent och jag hann nästan sluga en hel vinare under kvällen, och det gjorde en bara helt sjukt trött! UH! Jag hade nämligen bara sovit fyra timmar kvällen innan! Mina kära vänner var här och vi drack lite! :) Det var myspys! Men det var inte kul när klockan ringde 05.00! USCH! Men men! :)

Ikväll blir det mys, jag och älsklingen har beställt food som är på väga hem, så det blir Mat och mys framför TV:n idag! En lugn helg och väldigt myspys! :)

Ha en GREAT lördag!! :) Puss&kram


Tisdag. . .

Jaha, då ser man. Då var det Tisdag idag! Tiden går himla fort tycker jag! Helgen var dödskul! :) TACK Malin! Det började med käk som malin hade tillagat, (goodie) och sedan så blev det party och lite visiter på inferno, tycho & tages. En livad kbäll och det var himla kul!

GUD! Vilken hemsk dröm jag hade inatt, jag vaknade upp typ halvt svettig! Jag är så glad att det inte var sant! Jag har börjat drömma helt gaaalet mycket! Igår drömde jag också värsta sjuka drömmen. Jag drömde igår att panelkungen skulle sjukta oss allihopa så alla fick gömma sig  och sånt?! amen va kan man ju tänka då, var fick jag honom ifrån?!
Jag säger då det, galet galet...

Men nu ska jag gå och göra mig ordning. Jag är fortfarande förstörd efter helgen, det känns! Jag är inte pigg direkt! Men men, så är det! Nu blir det duschen och sen blir det jubb! Hoppas där kommer massa kunder idag så tiden går fortare än igår! :)

Puss&kram! Ha en goodie dag allesammans!!

litet

snabbt inlägg här, bussen går visst snart!! Fy fan kunde då inte somna igår, herregud! Låg och vände och vred på mig, snacka om att jag INTE är pigg idag!!! HELG idag? Nix, det blir jubb för hela slanten, imorgon efter jobb bär det av till malleballe och jucke, trevligt värre!! =) Ska hinna med och köpa litta vin nu innan också bara! :)

Men ha en alldeles underbar FREDAG!!! PUSS&KRAM!!

Jag är morgonpigg!

Jag går oftast upp två timmar innan jag sticker till jobb, men det är så otroligt skönt att bara ta det lugnt på morgonen och slippa stressa en massa! Ska snart pysa efter jag druckit upp min lilla kopp kaffe!

ÅÅH! GUD! vad jag msåte färga håret förresten, det är typ grönt (eller?) =) Jo, det är det hemsk hårfärg!! Men det får vänta till imorgon helt enkelt!

BTW! Britney here we come!!! :D Jag har inte fått mina biljetter ännu, eller våra men dem kommer väl snart hem till min lilla brevlåda, får jag hoppas!! Jag, malleballe, sandra & syrran ska och se brittan, i köpenhamn!! Alltså äntligen ska man få se henne! det ska bli så hiiiimla kul! LOVE BRITNEY! alltså ja, jag kan låta lite som en fjortis ibland, men och?! :)

Ha det götttt! Nu ska jag pysa till jubbet snart!!
PUSS! /(/

Herregud!

Jag håller på att dö! Jag är megaförkyld och mina ögon rinner heeeela tiden! det är verkligen fruktansvärt! För er som känner mig dör jag ju när jag blir förkyld, för jag blir aldrig sjuk! det existerar liksom inte! Jag fick till och med gå hem från jobb igår, kunderna trodde jag grät! Herregud!! 

Ja, idag är jag som tur ledig så får helt enkelt kurera mig idag så jag kan gå till jobb imorgon! Men det ser dessvärre inte så bra ut! Vi får väl se! Jag håller just nu på att tvätta och städa garderoben, den ser ut som KOM-OCH-HJÄLP-MIG-OCH-DÖ, aktig...Jag ser varken vad jag äger och inte äger, det är bara jobbigt! Gud vad jag lääängtar tills man har den där dröm-garderoben, you know ala walkin! ;) Gud ja vad skönt! Men men...

NU, ska jag ta det sista rycket, sen blir det slängochhäng framför soffan! Vad ska man dricka vid förkylning?! Vatten och citroner?

Alltså btw, jag är imponerad över att folk läser min blogg, trodde inte där fanns några läsare kvar, men ack så fel jag hade! :P hahaha...



Why not??

Och nu då?

Ja, nu ska jag hoppa in i duschen, dra ner till stan och köpa lite bra-att-ha-saker och vad som händer ikväll vet jag inte ännu. Jag vet inte vad jag känner för ännu, antingen ta det lugnt för man ska upp imorgon eller så får man väl se?!


Jaja, nu ska jag dra in till duschen, en behövlig sådan efter lite städning.....


Förresten blev ju vårruster i måndags, hahaha....jag som tordde att jag skulle gå hela vägen va?! men ikke! jag sprang hela racet på 33 minuter, jag är stolt....för jag tränar typ 0 ggr i veckan!? :)

If you will. . .

Hate me nu malin så säg till men detta är verkligen sååå sjukt rolig bild....hahahaha jag dööööööööööööööör!!!



Men det är nog ändå roligast för oss som var med den kvällen? eller hur madde? muhahahaha

H O M E

Hej allesammans! Hoppas ni har en underbaaar fredag, jag har i alla fall för jag är ledig och allt och det är verkligen sjukt skönt! as always! :) Ibland hade jag hoppats på att tiden gick långsammare de dagarna då man är ledig men tyvärr så gör den ju inte det! :( aja, jag får njuta av dagen imorgon är det nämligen jobb igen! Och nu alexvännen kommer där några bilder inte allt för många men några så vassegodas! :P






PUSS&KRAM! ha en underbaaaaaar heeelg!!!

Godmorgon!

Ja, idag är jag ingen morgonmänniska jag är fortfarande förstörd efter helgen! Sjukt galen lördag, men det var kul! :) Stackars jocke,  malins bror, jag madde och malin visade ingen större respekt åt hans sovande när vi dök upp mitt i natten! Sjöng vi gratulerar osv...haha....

det är skönt att ha en extra ledig dag i alla fall! :P Det blir en dag med städning, handling, slappe och därefter VÅRRUSET! haha, Pernilla skall visst inte springa men gå ska hon i allafall...kommer ALDRIG orka mer än så! :P men men, hoppas ni får en lovely dag kära vänner....

alex kanske att där kommer lite blir efter min housekeeping idag! :)

Puss&kram på eeeer!

RSS 2.0