Sjukt fashion

Fashion, sjukt kul att säga. Eller? Ett ord jag verkligen fått på skallen sedan helgen. Bara för vi är så sjukt fashion! :P Idag is a BIG day, vi har nämligen blivit klara med vårt examensarbete. WOHO liksom! :D Galet bra och så galet skönt. Mihi. Nu har jag endast 4 dagar kvar i Varberg. Amen va?! Hur sjukt är inte det?! HELT GALET! Det ska bli så jävlans skönt och jag ska ett hejdundrandes party! :P Idag är det Tisdag alltså och jag går inte i skolan förräns på Torsdag nästa vecka. Ha Ha! Egentligen på Tisdag men åker inte upp för två timmar om jag ska åka tåg 6, någon måtta får där vara! :) Sjukt skönt i alla fall, det blir min semester då jag inte kommer få någon semester i sommar! PUH. På väg hem nu, ska städa lite sen tänkte jag, dessutom ska jag göra pannkakor. MUMS! :) Fint. nä men ha det gödda! Puss&kram

My cool

Håller med dig Ähl, denna versionen är faktiskt bra, bättre! =)



"Dem kan ju inte ens tälta!"

Muha, För fean. Alexandria! När vi åkte tåget hem från HBG åkte vi förbi en trädgård som var jättebrant, Man kunde verkligen inte göra något och som Alex sa "Alltså dem kan ju inte ens tälta" Ha ha, lät småkul :P Vadå precis som det var hela världen ;)

God morgon!

Håll i hatten vad dålig jag är på att update. Men men här kommer en liten kortfattad sådan :] Helgen? I Fredags var jag ledig, nice nice! Jag och Alex tog en tripp till HBG, mysigt värre men hallå vadå strejka (?) SUR! Ja, därefter drog jag Mimmie, Malin & Ähl till Nova på kvällen, och då fick jag även det bästa samtalet jag haft på sjukt länge. Det var butikschefen på Esprit som ringde och sa att jag fått jobb! :D WHIO! Det var bara för bra för att vara sant, men nu har jag ett jobb i Köpenhamn precis som jag ville efter skolan, det kan helt enkelt inte bara bli bättre och kämpandet har gett med sig ;) GOTT! Det blev då lite pardy på kvällen, jag var ju tvungen att fira mitt jobb så jag fick ta mitt vin och dricka med grabbsen, Malle och Mimmie var inte riktigt sugna, men det var kul ändå! :] I Lördags bar det av till Hässleholm till Vickys place, TACK för en greaat kväll! Sjukt kul och vi fick uppleva linåkertiden igen kan man säga, ha ha. Kändes som man kom till Lunnen, KUL! :] (Killar som stod med bilarna gasade och spelade hög musik, tjejer "pentor") Ha ha. Så nu kan man säga att jag firat hela helgen för mitt nya jobb! I dag är det Halmstad som gäller och förhoppningsvis kommer vi bli klara med examensarbetet denna veckan :) YEAH! Idag ska även systeryster komma till oss, mamma åker till Portugal och pappa åker till London så Matilda får då vara hos oss, mamma var ju så "brydd"! ;) Ha ha. Nej, ha en underbaaar dag i det fiiiina vädret :) Puss&kram.

Dålig stil

av mig jag vet, har inte uppdaterat på ett bra tag nu...men jag lovar here I come :P

Sunshine

Jahaja, inte varit någon update för min del, inte sedan i Lördes. Vi var som sagt då i Landskrona hos Mimmies arbetskamrat, trevligt värre faktiskt :] Kan ju dock disskutera min kväll kanske men jag hade kul! I Söndes var det ju sjukt underbart väder, najs! Jag och Emil fick då ett litet ryck att cykla till Billeberga eftersom vi inte hade något att göra, och ditresan gick ju bra (nedförsbackar) det var ju värre hem, fy fan! haha, jaja! På kvällen grillade vi, mysigt värre. Igår vankades det ännu en intervju för mig (haha) säger inget om den. Men I just love Denmark! Gjutna där alltså. Blir ännu en intervju imorgon så då blir det ännu en trip till Copenhagen! För tillfället är man då på väg hem, sitter på tåget i detta skitsfina vädret! Sinnes, vilket väder det är! HÄRLIGT! Jag och Simon i klassen satt dock ute en timme och åt en liten lunch innan idag, riktigt fint var det. Så kommer våren för att stanna nu kanske? Kan ju hoppas på det faktiskt.

Bojkotta

Jag bojkottar dig Alex om du inte följer med ikväll. Du är såååååån mes då! Kom igen liksom.

4 minutes

Galet bra låt, löve it!


Horoskop

Stenbocken Vecka: 16 (2008-04-14 - 2008-04-20)
Att skaffa sig goda vanor och att etablera dem kan verka nästan omöjligt ibland. Men det är det inte. Försök att vakna varje dag med den målsättningen. En dag händer det - och du förvandlas. Den hinderbana livet tvinga dig igenom nu förbereder dig för den dag då du verkligen får det du längtar efter. Och då har du förtjänat det.

Horoskopet för denna veckan!

Inköp

av joggingskor skulle jag behöva nu, jag vill ut och springa nu men känner att jag behöver ett par ordentliga skor dock kostar det så äckligt mycket med ett par joggingskor och det är så sjukt tråkigt att lägga pengar på. Dessa var nice från Stadium, kostar 1399:-, kräk liksom :P

image42

Vill ha

Jag var inne på Kelas blogg och hittade ett par hörlurar från WESC hon ville ha, vill jag med. Sjukt snygga ju. Kanske köpa för mina noll kronor?! Ha ha, eller inte. Vi får väl se? :P

image41

BTW

Alex din hårfärg var fan najs på den bilden ;) haha.

Vad händer

Igår var jag "ledig", eller skulle varit om inte jobb ringt mig dagen innan och frågade om jag ville jobba mellan 12.30-21.00. Behöver ju alla pengar jag kan få så jag jobbade självklart, dessutom passade jag Doris på dagen, eller passade henne en timme och fick då 200 kronor så jag tjänade pengar igår. Eftersom man är sjuuukt fattig student så är alla pengar värda lite mer :] Idag blir det Landskrona, kan nog bli skojigt värre om inte ska jag göra det så i alla fall. he he. Det är också alltid lika trevligt att gå in på systemet i Svalöv då de inte tar legg på en, de säger "att de känner igen mig!" haha, alkisvarning kan man ju kanske tycka. Ikväll blir det party hos Mimmie arbetskamrater, trefflisch värre :P Nej, nu ska jag göra något vettigt, funderade på att springa en runda men vi får väl se vad man pallar ;) Ha en super nice Lördag, Puss&kram.

image40

Hittade gamla bilder sedan i somras då vi var i Danmark på pappas data, vilken kväll det var. Muha!

God kväll

dear friends. Hoppas ni haft en underbar dag, jag har haft en helt okej sådan, dock har den varit lite seg. Började tidigt sen stack jag och Emil till Nova när han kom hem. Jag skulle egentligen inte shoppa men blidde dock ett par gråa chinos och en vit body från Gina Tricot. Tycker faktiskt dem brallorna är ganska coola. Imorgon är det dags för en ny intervju, denna gången med Gina Tricot som nu ska öppna i Köpenhamn. Hoppas på tur denna gången och att det kommer gå bra, men man vet ju aldrig. Man får helt enkelt hoppas på det bästa! :) Nu ska jag återgå till Desperate Housewives, [Löööve IT, dem är gjutna!] Ha det super, sussa gott!

image39

Fredag, Lördag & Söndag

Och så tjoff var helgen över igen :( Not funny, men det är life så vad gör man?! Har i alla fall varit en skitkul helg, hänt en massa skoj saker. I Fredes var vi i stan, först tycho och därefter thages. (haha) Jag dör bara jag tänker på när jocke tappa grillen utanför statoil. Inte garvat så länge på hur länge som helst tror jag. I Lördes blidde det girlykväll, riktigt trefflisch och igår var vi hemma hos Lasse och Mimmie hela dagen. Eller hela dagen, jag vaknade klockan två. Tjena liksom, det kändes också i natt då jag verkligen inte kunde somna. Jag har nog sovit typ 4 timmar inatt. UH! Inte riktigt människa just nu, längtar tills ikväll, fy fan vad jag ska sova! :) jahaja, nu ska jag nog gå och försöka göra nått att äta. Jag är sugen på lasange, göra det kanske? Nä, men ha en underbar kväll vännerna! Puss&kram.

Tack gode gud :]

FREDAG! Och tack gode gud för det, jag är helt slut i mitt huvud. Har varit en himla massa denna veckan och idag blev inte slutet bättre. Omändringar på hela empirin kommer behövas göra. USCH USCH! Som tur var det bara lite klipp och klistra som behövde göras och inga kompletteringar men trots det så tar sånt på en sjuuukt galet mycket. Men men, vad ska man göra liksom?! Jag är lika glad för det :) (hade det dock inte vart fredag idag hade det ju kunnat dissukteras. Menmen) Vad händer i helgen? Eftersom det var planer på att dricka imorgon så hade jag inte tänkte göra det idag, blir mys vid TV:n med talang eller nått annat trevligt :P Anleningen till varför jag inte följer med ut till stan idag heller! Funderar på om jag åka hem och duscha innan jag sticker hem till Emil, hade ju faktiskt varit skönt med en varm och låång duch. Fortfarande ingen värme och vatten, förhoppningsvis kommer det dock idag! :/ Nä, ha det! Tjapptjapp.

Update

Hej hopp kära läsare! Hoppas allt är bra med er idag, med mig är det som vanligt faktiskt ganska tröttigt värre. Men men, vad gör man (?) Jag har fan varit dålig på update denna veckan känner jag, helt enkelt inte pallat. Skolan hela veckan förutom igår då jag var ledig och det var riktigt najs. Dock kunde jag inte sova längre än till nio, men det är ändå några timmar mer än vad jag brukar få sova! :) Det var dock inte lika najs att gå upp fem i dag och det var absolut INTE skönt att duscha i ISKALLT vatten. Hyresvärden har inte fyllt på olija så där är varken varmvatten eller värme och jag trodde verkligen jag skulle dö av chock i morse, men snacka om snabbt uppvaknande. Muha. Jahaja, ha det gytt gott folk! Tjapptjapp.

Påstå inget annat

...än att jag försöker för det är fan det enda jag gör! Det är så frustrerande men vad ska man göra, som sagt man gör så gott man kan?! Mer än så går ju faktiskt inte...


Härlig Söndag

Igår var faktiskt en mycket härlig Söndag med grillning som tusan! Det var hemma hos Josse som vi grillade, jag, malin, ähl och mackan. Man kan väl nästan säga att det var mer ett såskalas än grillfest, hur många såser som helst. Det var i alla fall gytt som fän så jaja! :) På kvällen fick vi bland annat se Josse i sin sjukt snygga våtdräkt (Muhaha) och sen glodde vi även litta på TV. Idag har jag varit i Halmstad, VILL BARA BLI KLAR MED EX-ARBETET NU TACK! Usch. Drygt är det faktiskt, tycker synd om er som ej börjat ännu. Så ikväll blir det visst litta BOX då ja. Det var ju inte igår så det kan ju vara kul ;D Nä men ha det gyttans för tusan! Tjapptjapp.  

Grillning [?]

Idag, Fredag! Åh, så väldans skönt. Me like alot. I alla fall så hade ni faktiskt ganska så bra väder här nere i Skåne vilket förmodligen kommer göra att det blir lite grillning ikväll men lite dricka av wiiin och mys! :) Trevligt värre ju. Jahaja, så ser det ut för dagens bravader. Imorgon blir det förmodligen jobb på natten, men det är dock bara om gubben som jag ska sitta vak över fortfarande är vid livet. Så jag säger till dig - HÅLL UT! För jag vill ha jobb. [Haha]. Ja, i alla fall helgen är sånt fall redan planerad. Hoppas ni alla får en underbar helg, för fy fan vad jag ska njuuuta av min. Härlich! ;D Ha det för fan. Puss&hejdå.

may ya heee may ya hoo

Haha, gjuten för fan! TACK som FAN för FREAG IDAG! :D



HA DET GÖÖÖÖTT!

I'll stand by you



Gud så bra den är faktiskt, men dem kanske kan sluta vara så snygga dock.

Torsdag

Torsdag alltså, herregud denna veckan har faktiskt gått ganska så snabbt. Nu är jag på väg upp till Halmstad. Jobba med vår uppgift idag hoppas innerligt att vi blir klara idag så man sedan kan konsentrera sig på ex-arbetet igen. När jag kommer hem idag funderar jag faktiskt på att springa en runda, så himla längesedan och det är faktiskt väldans så skönt ju. Ja, det får nog bli en liten springtur om det inte regnar. Nej, men tack & hejdå.

Life

Jag är trött på mitt liv. Ibland bara undrar jag varför man ska leva? Fan känns som allt bara är en massa bekymmer hela jävla tiden. Jag tror fan jag börja komma in i en riktig depp-period nu faktiskt. Jag vill fan inget mer. ÖH. Kul att ni vill hänga med till BJÖRN förresten :) Very funny. Vi får talkas vid en dag om detta helt enkelt. Fan Björn får nog ta en titt på dig. Du gör mig glad, du har humor. Btw så har jag och malin varit i Köpenhamn idag, var även en runda på Fields, helt slut är jag men det var trevligt värre. Haha, fy fan vad kul det var när vi skulle hem. "Benen på ryggen sen springer vi" Visst sprang vi men vad fan hjälpte det. HA HA HA! kul. Bye bye!

Min idol

Alltså Björn, jag får inte nog av dig. Du är så sjuuuukt jävla kul, jag dööööööör! Nu ska han tillsammans med några andra ha en föreställning på slagthuset. eller nu och nu, kanske lite överdrivet men i oktober. JAG VILL! Någon som vill med så säg till, snart dags att boka biljetter.



Sötnöt ;)

Brun eller blond?

image38

Vavava?

Amen tack!

Aw, Freja våra grannars unge kom fram till mig idag, hon bara

- Pernilla, pernilla! Vet du vad?
- Nej?
- Du är så snygg!

Haha, trots att hon är typ 10 år så tack! Jag får ju leva på det lilla eller hur?! ;P Muha, tjaa!

OJ!

Blev en jävla text i förr inlägget, men va fan. Just like it!

Over you

Låten är helt underbart bra tycker jag, även videon.




Now that it's all said and done, 
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

















Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.
Well, I never saw it coming.*
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.





Det suger

Bloggen suger fan. Har ju inte fungerat på två dagar nu. Panik. Okej, nördvarning och lite beroende kanske. Svar: Ja. Men men, sånt är det :) Så lite uppdatering från helgen dårå. I Fredags hängde jag med mange, kollade let's dance, käkade godis och färgade mitt hår (typ svart). Vet inte riktigt vad som hänt med mig. Gått från blond till megasvart, typ emosvart ;). Så är det i alla fall. I Lördags var det girlymange hemma hos mange därefter utgång i HBG, tack för en trevlig kväll btw! I Söndes sov jag som fan. Till klockan 16 närmare bestämt, därefter blidde det käk hemma hos morsan och anders. FINT! Annars? Nu är jag på väg hem från en tråkdag i skolan. SKÖNT! Ska hem och slappa, får se om det blir en vända om till morfar senare som blir 75 idag. Har dock en del att göra i skolan så får väl se vad tiden räcker till. Imorgon blir det en vända till Köpenhamn med maulin ;) Myspys. Ska lämna CV sen blir det väl lite mys på ströget :) ska bli trevligt faktiskt. Nej, hejhopp! Ha det najs. Puss&kram.

RSS 2.0