Jag vill

Nej, jag vet faktiskt inte vad jag vill längre med mitt liv. Eller vilket? Ibland känns allt så himla underbart och ibland går det bara utför. Jag orkar inte bry mig om något längre, jag bara lever med sen får tiden utvisa min framtid. BTW, jag har börjat mitt nya jobb, herregud vad jag trivs ;) Tur är väl dock det med tanke på att det kommer bli mitt första hem nu. Ja, det stämmer jag kommer numera spendera mer tid på jobb än vad jag gör hemma. Goodie? Haha, kanske inte men vad gör man inte?! Det är tur arbetskamraterna är urgulliga och hur goa som helst vad hade man annars gjort liksom? Nej, nu ska vi cheka en film. Ha det underbart. See ya!

Fucking lovely

Fucking lovely väder! Me löve it. Har legat ute i trädgården hos Anders med sis sedan klockan ett och faktiskt fått litta färg, det är ju inget annat än underbart. Hoppas det blir mer sol imorgon och mycket mer stek! (jag är nämligen vit som ett lakan). Så hur går det med min plugging, rätt åt helvete faktiskt, USCH! :C Orkar inte bara. Ikväll blir det nog lite grill hemma hos Mimmie, nice. Nä, nu ska jag ta mig en stund till i solen!

Puss&kram . . .


Designen

Vill ändra designen på min blogg, typ sjukt rosa kanske?! Hm, ja vi får väl se vad som sker!

I see

image46

Allting

A l l t i n g  h a r  e n  m e n i n g . . .

Jag dör

Så himla söt, hihi


 


God morgon!

Hoppas allt är bra med er idag dear friends! :) Gårdagen gick åt till lite plugg, dock inte så mycket som jag hoppats på att det skulle göra, men men. Duktigt flummig tenta och jag vet egentligen inte vad man ska plugga på!? Jobbigt. På kvällen stack jag och Emil till Mamma och Anders, åt grillspett, riktigt fint var det! ;) Fick även mitt anställningsbevis igår, det närmar sig, och faktum är ju att jag börjar nästa helg :) Riktigt härligt ska det bli (hoppas jag?). För tillfället är jag på väg upp till Varberg, ska göra vår SISTA uppgift för all framtid på detta programmet, sjukt skönt! Nä, men ha en great day!

Puss&kram

ÅH!

Precis skrivit klart ett inlägg, klickar på spara & publicera och då kommer det upp webbsidan kan inte visas! Tröttsamt!

Jordgubbstårta

Nu ska jag snart sticka hem, jag och Matilda ska göra en liten jordgubbstårta till Anders som fyllde år förra veckan. Mest som en liten gest, vi är liksom fattiga studenter både jag och hon skulle man kunna säga! ;) Vi får väl se hur den blir, kanske blir den lika läcker som nedan men skulle inte tro det.

image45

Ha en fin fortsatt dag!

remixen

av my cool går för tillfället i omgångar på min dator, galet bra men blir fan pardysugen! :) Skön låt! Jahaja, nej nu ska jag PLUGGA! För fan inte pluggat ett skit. SKÄRPNING för min del, jopp! Hej dådå!


Stoltheten

Jag är väldigt stolt av mig, och har väldigt svårt för att svälja min stolthet. Men jag har börjat göra det nu, eller så är det bara jag som börjar bli känslosammare än någonsin. Jag vet inte, men bra känns det. Sjukt bra känns det! I think I've got everything I need right now, eller nej jag VET! För tillfället är my life perfect. Eller? Nej, perfekt blir det väl aldrig, men jag trivs as hell. Dessutom går allt som planerat, det gillas ;) men shit jag har nog inte varit så positiv på länge, eller? Nej, tror inte det heller. Men ha det underbart! Puss&kram.

0 motivation

Helgen är över och det är Tisdag. Hänt en massa fun stuff i helgen faktiskt, Fredagen var det fest hemma hos holma först, jag, malle, maulin, emelie och sandra var där...efter holma stack vi till tycho och därefter Thages...det var väldigt kul men musiken där kunde ju varit bättre, vadå ibizatema liksom?! Nej, så jag och sandra drog oss hem tidigare [Inte tofflar!]. På Lördagen hade jag inget direkt planerat, men Malle bjöd med mig till hennes kusin som hade partaj, jag fick vara hennes kille eftersom grabbsen var i Denmark...Men det var kul och därefter blev det tycho...men slutade kvällen vid ett, helt lagom faktiskt....I Söndes var det barbecue hemma hos Mädh som kommit hem, myspys var det! :) Najs värre! Jag och kusinen grillade fjärliskottleter och Malle grillade, vad sa vi nu, typ Jockes snopp, ha ha...det såg faktiskt vulgärt ut :P Kul....Men det smakade i alla fall, huvudsaken...Igår var jag och pappa i Köpenhamn, skulle fixa lite saker men vi kom inte så långt då jag var tvungen att ha mitt antsällningsbevis med mig...men gjorde inte så mycket, jag gick istället en trip till mitt nya jobb och hälsade på arbetskamraterna och pratade lite med chefen, gud vad gulliga dem är... :) IDAG, PLUGG! = 0 motivation till. Jag kommer nog inte klara den tentan känns det som, JAG ORKAR INTE! USCH! Nä, låt mig få sluta skolan nu, men å andra sidan....bara 4 gånger kvar till i Varberg! :D JA! Ikväll blir det mys med mamma som kommer hem från Portugal! :) Puss&kram.

Tjolahopp

Idag är det Torsdag och tjockt med ledighet :) Riktigt fint! Igår blidde det party hemma hos Mimmie och Lasse slutade dock med att jag fick gå hem klockan ett, Emil fick dra hem mig visst! Ja, så kan det ju gå ibland! Idag, vad händer?! Dricka...vi får väl se, mange är lite mesig dock. Hon ska faktiskt dricka på Lördag och då kan hon inte dricka idag, snicksnack. Just nu sitter jag malle, matidla och mange och degar i soffan. Ha en najs Torsdag. Puss&kram.

Fin

image44

Sjukt ball, ge mig typ...

RSS 2.0