Wish me luck

Snart snart sitter jag i tentalokalen och skriver min näst sista tenta på denna utbildningen. (NÄST SISTA!) I alla fall, Jag hoppas inget heller än att det kommer gå bra så jag slipper göra om den. Det innebär liksom då att jag bara har EN enda tenta kvar att göra. Herregudarnas, det låter nästan för bra för att vara sant. Idag är det ju FREDAG också, TJOHO typ. Fy fan vad gott, helt underbart. Helgen är dock redan planerad men med fun stuff (Hoppas jag i alla fall). I dag ska min mamma ha lite middag för sina vänner. Hon frågade mig om jag och Malle ville komma [Vi är ganska gamla och det är ganska trevligt] så dit ska vi ikväll. Good food och dricka. Imorgon ska Simon ha 20-års fest så då bär det av till Svalöv. Hela helgen planerad med trevligheter. Nu ska jag nog gå igenom lite saker till tentan som jag är klar med om några timmar, därefter tänkte jag hoppa av i Helsingborg och shoppa lite kläder faktiskt. Nej men slut för mig. Puss&kram. [Vet ej varför det har blivit kursivt, går ej att ändra heller?]

You go girls

I Gynnings program var Vikan med i Tisdags. Dem två tillsammans är ju fucking lovely. Bara jag som kanske tycker det. But the girl rocks.

image22  image23

Fucking lovely

Peace out!


Jag är lika med såld

Jag älskar denna låten, sjukt underbart bra. GO BLUNT!


 


Vad tycker du?

Ojsandojsan

Upptäckte också att det var ett väldans bra tag sedan jag skrev här. Inte haft tiden och orken, varit så mycket nu så jag nästan kräker. Tenta imorgon vilket är den största anledningen till varför jag inte skrivit då jag har pluggat och när man inte gjort det så har man inte orkat. Ja, i alla fall så får jag hoppas att den går bra. Jag har nästan gett upp läsandet nu då jag faktiskt har pluggat 4 timmar i sträck. Typ, känns inte som jag kommer få in mer. Får ta ett break nu och göra en repetition senare :S Jag tror jag dör. Så denna veckan har det inte hänt så mycket trevligheter utöver det som brukar göras. Igår var jag, malin, malin, vicky och josse och käkade på (kan du kanske gissa?), jodå på tycho var vi och åt, smarrigt värre. Varierade mig dock i matväg denna gången och beställde inte det "vanliga" dvs. Tychobiffen, blev det istället en liten pastarätt. Idag är det BOX! wie. 90 minuter med Evelina, kan jag gå imorgon är jag glad, men det ska bli kul och skönt. Snart ska dra hem till mamma, vi ska fika lite sen ska jag sola. Nej, slut för mitt babbel nu. Ha det underbart. CONGRATULATIONS VICKYBABY!

Catfight och bajs

Det händer faktiskt ganska roliga saker tåget ibland och man får höra en del mysko saker. Inte så att jag sitter och verkligen försöker lyssna men vissa människor pratar HÖGT ibland och då kan man inte undgå när de snackar om skitsaker.

Dagens bravader började klockan 06.00 imorse. (En tågresenär och konduktör [hur stavas det ?])
- Nya resande
- Du ursäkta mig men biljettautomaten var sönder så jag kunde inte trycka biljett, kan jag fixa det här?
- Det skulle du informerat mig om direkt du steg på detta tåget du får hoppa av och trycka en vid nästa stopp
- Jaha
Några sekunder efter
- Men kan ni stanna då så jag hinner trycka?
- Nä, det kan vi inte garantera.
- Men då hoppar ju inte jag av heller (Resenär förbannad)
- Men det måste du göra, du fattar väl att det är logistik tänkande att säga till direkt när du hoppar på att du inte har någon biljett.
- Okej, har du en penna?
- Ja. (ger pennan till resenär)
- Vad heter du?
- Vad ska du med mitt namn till?
- Får inte jag ditt namn så kommer jag inte trycka någon biljett heller.
Fortsätter tjafsa, nu lägger sig en tredje människa i.
- Ursäkta mig men det kan väl hända alla och det är väl inte självklart att han måste komma fram och säga direkt till er att automaten var sönder.
- Jo, det är logistik tänkande.
Tjafsar på. Därefter går alla skilda håll utab att den ena bryr sig om den andra. Jag säger då det. Catfight klockan 06.00 på morgonen bland resenärer som halvsover skapar uppmärksamhet.



En annan sak som också hände. Denna konversation är mellan 4 tonårstjejer, de sitter och pratar väldigt högt så man kan ju inte undgå att höra.

- Du vill du veta?!
- Ja, vadå?
- Igår när jag kom hem, alltså jag vet inte om det var något jag hade ätit eller om jag bara mådde skit för fy fan vilken rännebajs jag hade, det bara rann ur mig och där fanns nog inte en enda fast bit. Det bara rann verkligen, det var som kiss.
- ÖH, fy fan vad äckligt!
Hon som tyckte det var äckligt säger till sin kompis som sitter med hörlurar.
- Hörde du vad hon nyss sa?
- Nej ?!

Då berättar hon väl historian en gång till. Jag lovar detta var en konversation som hördes utav alla i den vagnen, typ. Det var kräknivå på det och jag höll på att spy när jag hörde det.

Over and out.

Söndag

Jahapp, då var det Söndag. Fan vill inte att tiden går så fort. Vill bara vara ledig massa och slippa allt. Men går ju inte. Men ännu en helg är passerad i alla fall. I Fredes jobbade jag natt. Det gick väl bra. Men var duktigt trött igår. Man känner sig bakis efter att ha jobbat natt, man blir helt konstig i hjärnan. Igår var det party. Först var vi hemma hos Sofia och kollade på melodifestivalen sedan stack vi hem till Linus. Alltså ja, jag var där nog en timme sen fick jag åka hem. Pallar inte trycket från er brudar! Haha, fy fanken. Det gick som det gick där, men jag hade kul så länge det vara i alla fall ;). Idag blir det förhoppningsvis träning. Skulle behöva plugga lite också. Får se om min hjärna pallar det idag annars blir det till att råplugga i veckan, tenta på Fredag. Uscha. Ja, men ha det så bra denna trevliga gråa Söndag. Pusstja.

I löve the train

Glömde nästan berätta om när jag skulle ta tåget hem från Helsingborg innan idag. (detta händer bara mig!). Jag som stigit av en två timmars resa mellan Varberg till Helsingborg sätter mig och väntar på mitt tog som tar mig hem 16.33. Jodå, jag kollar som jag alltid gör när jag kommer till knutpunkten vilket spår tåget går ifrån och vilken tid liksom, FÖR ATT VARA PÅ SÄKRA SIDAN. Och där står det då spår 3. Jag går ner till spår 3 och hoppar på tåget. När tåget börjar köra säger tågpersonalen: Välkomna på detta tåg som ska ta er till KRISTIANSTAD VIA BJUV OCH PÅARP! (?) WHAT? tänkte jag då. Frågade killen brevid mig om detta tåget inte gick till Malmö, jag menar jag kanske hörde fel. Eller så kunde faktiskt kärringen sagt fel. Men så var det inte. Som tur var åkte det mot Ramlösa och där steg jag av. Tur hade jag också då det kom ett tåg en minut efter som tog mig tillbaka till knutpunkten. Men ja, där stod jag och blev helt inställd på att få vänta en timme till på att få komma hem. I LÖVE KNUTPUNKTEN OCH I LÖVE THE TRAIN. JIPPIE liksom, eller NOT! Ringde pappsi och han skulle köra hem då så jag tog tåget till Dösjebro där han hämtade mig. Haha, det är fan bara jag som kan lyckas med detta. För hilvede. Jag älskar att åka tåg!

Händelserik dag

Ja, idag har det varit fullt ös hela dagen lång. Började med tidig morgon och en sen kväll. Skola hela dagen. Som jag nämnde innan så skulle vi ha redovisning idag med opponering. Faktiskt gick det bra för vår grupp och det som behövde göras var egentligen bara att justera vår undersökning som var litta flummig. Men det blir säkert bra! Får man hoppas i alla fall, you never know liksom. Ena dagen blir man sågad och andra dagen känns det helt OK! Jag har varit på bättre humör idag, it's feeling much better know. Jag vet inte varför egentligen men det bara gör det, nicenice! När jag slog på telefonen efter lektionen så hade jag 2 röstmeddelande, ett var från jobbet och ja, det blidde jobb imorgon natt. Goodie! Det andra var från, haha. Nej vill jag inte förtälja nu. Man ska ju inte hoppas på för mycket men jag blev så glad, så glad har jag nog inte blivit på länge faktiskt. Hoppas bara det går vägen. Jag håller tummarna för mig self. Nu ska jag kolla TV, precis lagat mat. Japp, idag har faktiskt jag lagat mat. Blev nachochips och kättfärs. Mumsigt värre. Tror jag kommer somna direkt jag lägger mig ner. Men vad gör det? :P Ha en underbar kväll vettja! Puss&kram.

Ett sms

Från alleballekung igår:

"Jag har gjort det igen. Jag var tvungen. Nästa gång vi ses får du en sak av mig. Hahaha jag kunde inte hålla mig :)"

Vad kan nu detta vara alle? Du är en hemlighetsfull människa du. But I like it. See Ya!

- Fan det blir alltid likadant när det gäller mig. Skriver jag ett inlägg så skriver jag bara fler. Nu måste jag läsa! TJA!

Yngre VS äldre (?)

Ja, vad ska man säga. Man håller på att bli äldre och som alleballe skrev till mig så växer man ifrån varandra. Den gamla goda tiden på Linåker är ett minne. Men fy fan vilka goda sådana. Hihi, kommer aldrig glömmas. När vi var i min lägenhet och man inte behövde bry sig på något, förutom att man skulle ha det så kul så möjligt. Då var det ingen press från något håll. Man kunde helt enkelt bara göra vad man tyckte var kul. Idag är det lite värre än så. Nu ska man ju tänka på så mycket. Att man ska klara det och man ska göra saker, dessutom har man en framtid att tänka på. Innan behövde man verkligen inte bry sig om något. Det var tider det. Men det är kanske tur vi blir äldre? Man hade kanske tröttnat på det också! :P Fan livet är inte lätt det är en sak som är säker! Men vad ska man göra? Det är helt enkelt bara att njuta av tiden och kanske inte var så deppig som jag är just nu utan se positivt på allt. Fan det ska jag börja göra. Se positivt på allt. Men hur kan man se positivt när allt bara känns som kräk? Alltså ja. Haha. Viket dilemma.

Gutten tag!

Vad står på schemat idag? En massa skola faktiskt. Idag blir det redovisning av första delen av examensarbetet. Får också höra av de andra i klassen kommer att tycka om vår undersökning. Ja, det kan kanske bli lite interessant. Inte för jag bryr mig så mycket ändå, det är ju vi som ska tycka det är intressant liksom. Jahaja. Idag är det Torsdag som tusan, gött då det är FREDAG imorgon :D Yeah liksom. Göttans skulle jag vilja säga. HELG! Får se om de ringer från jobb dock. Antingen gör dem det väl idag eller imorgon så får man se om det blir jobb imorongnatt. Men det kan det kanske vara värt, lite extrapengar behövs verkligen. Nu sitter on the train, har en bit kvar och tänkte utnyttja den till att läsa lite i min bok som nu heter "distributionsstrategier". Låter intressant eller? Say NO! Bara lyssna på ordet så går man nästan och gräver ner sig själv. Men men. Ha en underbar fortsatt dag för fan! Puss&kram.

.


Hoppsansa!

Blev lite fler inlägg än vad jag hade tänkt mig och vips så var klockan 15.45. SAY WHAT? Varför ska tiden gå så jäkla fort när man har saker att göra. Och trots det sitter jag kvar. Man ska alrdrig ta pauser och man ska inte avbryta det man håller på med. Då påbörjar man det inte igen. I alla fall inte jag. Tja för faaan!


When you love somone

För ganska längesedan skickade Maulin denna videon till mig. Idag när jag gjorde en sväng om på youtube så gick jag in och kollade på den. Och den är verkligen underbar, nästan så man ryser. Och låten älskar jag verkligen, sjutk bra är den och den passar så bra in till det dem gjort av filmen, the notebook. Filmen i sig är ju också väldigt bra. Nästan så man skulle fixat den och kolla. Den är bara så underbar.


Vänskap

Jag har nog inte så många vänner egentligen. Men de jag har bryr jag verkligen mig om. Egentligen har jag väldigt många vänner. Men många av dem är ytliga. Jag tror bara jag har två vänner som jag kan öppna hela mitt hjärta för, verkligen berätta allt för och lita på till 100%. Det är en vän! Dessa är också de vänner som jag kan skälla på, gråta med, berätta allt jag bär på och även skratta med. Dessa vänner finns det inte många av därför vill jag bara säga TACK till er, jag vet att om det är något kan jag alltid berätta det och det är jag evigt tacksam för. Tack för att ni finns! Jag som vän? Jag är nog inte den bästa vännen man kan ha, jag kan bli bättre på många sätt och det vet jag. Men min vän ska veta att jag alltid lyssnar om det är något and i never tell a secret. Varför ska det vara så svårt att behålla vänner? Man är dum ibland som inte säger sanningen. Varför ska man ljuga? Men hade allt blivit så mycket bättre om alla talade saning? Det vet jag inte men jag tror inte det. Det är fan svårt att vara en bra vän egentligen. Och har man många vänner hur ska man då kunna vara alla till lags? I alla fall så älskar jag alla mina vänner.

Vänskap är en relation mellan vänner, som till exempel kan grunda sig i pålitlighet eller kärlek. Många menar att man i vänskap ska kunna lita på varandra och kunna dela hemligheter.



Update

Dålig stil att inte ha uppdaterat på några dagar. Men verkligen inte känt för det. Jag är nog inne i en depperiod eller nått. Inte mått så bra de senaste dagarna, varit trött som fan och ser verkligen inget ljus. Det är som glöden i mig har släckts och ingenting finns där. Jag har så jävla mycket att göra i skolan och pressen tar kål på mig. Och ovan på allt man har att göra i skolan så måste man hitta ett jävla jobb till sommaren. Jag känner bara krav, krav & krav. ÖH! Något roligt måste hända banemig. Läste i Malins blogg att hon ville göra nått skoj i helgen, jag är på! Jag måste göra nått sjuuukt kul i helgen. (Typ supa mig full som fan, var ett tag sedan och nej kanske inte så moget men va fan) Let's pardy for fuck sake! Nu ska jag återgå till boken som jag läser. Läst 170 sidor och sammanställt det. Började klockan 09.00 i morse och har fortfarande 100 sidor kvar. Var fan är slutet? Det finns inte. Ikväll blir det träning :D Först hälsogympa 18.15 till 19.15. Därefter blir det core 19.20 till 20.00. Gött att få koppla bort tankarna. På Maulins blogg läste jag innan att hon saknade de gamla tiderna. Och jag håller med till 100%. Varför är det inte som förr? Gemenskapen man hade? Alla roliga stunder? Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på det. Det var tider and I miss it so much! Puss&kram till er alla! Love you all som läser denna blogg!


Urringning

Snacka om urringning vickan. Hon är ju också het som smet den bruden. Snacka om porr liksom. Hade ju då inte tackat nej till att hennes body. Kanske liiite för mycket urringning här dock. Eller?

image21




Britney spears is back!

Det är i alla fall vad posh24.se skriver om henne. En kändistidning på nätet. Jag hoppas på dessa orden. Vidare i artikeln kan man också läsa att hon ska göra en världsturné. Jag hoppas på orden och I will be there. En sak som är säker.

image20

New Britney?

Glad

I morse när jag var trött som fan så dök denna människa upp och sjöng på TV:n. Gjorde mig lite piggare. Eller jag fick i alla fall upp ögonen ;P



Just look at him, han kan ju verkligen pigga upp vem som helst.

Skräll?

Är det en skräll att Carola och Andreas inte gick vidare till globen direkt? Jag skulle verkligen säga att det är SJUKT! Vad händer? Jaja, man ska aldrig sluta förvånas av svenska folket.


image19

Godmorgon

Hoppas ni alla sovit gott inatt. Det gjorde jag också, eller jag sov imellanåt. Helt omöjligt att hålla ögonen öppna alltså. Känns som att man har tio ton grus i varje öga och vet verkligen inte vad man ska göra ibland när man är så trött. Men men. Det gick vägen i alla fall och nu har jag precis vaknat. Tröttär jag och kommer nog somna tidigt idag. Hoppas ni alla andra hade en superbra Lördag i alla fall? :) Imorgon ska jag och jag hoppas hoppas. Nu ska jag duscha sen ska jag plugga lite. Klockan sex blir det träning. Jag är reserv 2 men det brukar inte vara några problem att få plats då. Bye bye. Puss&Kjam. Förresten! GRATTIS SANDRA! [shit vad vännerna fyller år]

Hoppas

Jag kan inte göra annat än att hoppas på det bästa. Please god make my wish. Det hade verkligen vart suveränt om det skulle gå vägen [: Men eftersom jag aldrig har tur med något vad gäller den saken så har jag säkert det inte denna gången heller. Men jag hoppas i alla fall. UH. Nu ska jag snart iväg och jobba avis på alla vännerna som ska till Josse och dricka idag. Men jag får helt enkelt inte tänka på det. Försöka i alla fall. Nu ska jag duscha, äta och fixa mig lite. Sen ska jag ta bussen till Svalöv. Ni andra ha så väldans så skoj ikväll (!)

SOV GOTT & DRÖM SÖTT. (Ska inte jag göra i alla fall)

Ledig + jobb

Hej alla glada. Idag är det Lördag. Great liksom. Hade man inte skullat jobba inatt hade det varit ännu mer underbart med Lördag idag, men men. Va fän. Får tänka on the money. Igår vart Lasse & Mimmie här och kollade Let's dance. Det var lugnt och vi snackade mest skit. Drack några glad vin och möste. Mihi.

Jag är KÄR i vädret. Så himla najs är det, soligt och härligt liksom. Alltså vet verkligen inte vad jag ska skriva. Känner inte glöden. VA (?) Nä men ha en underbar Lördag för fan.

BTW! CONGRATULATIONS JOSEFINE. I hope you have a wonderful day. Pusstjohej ♥

Don't lie tell the truth

image18



Med lögner kan man ta sig frmåt i livet men man kan aldrig vända tillbaka

Fredag

Thank good it's Friday, eller vad brukar man säga? Helt underbart. Igår var det då alla hjärtans dag ja. Emil bjöd mig på mat på Oasen. Det är en restaurang där de erbjuder olika fondouer. Smarrigt värre, thank's alot baby. Hur blir helgen då? För min del blir det kanske lite vindrickande ikväll, först blir det dock träning mellan 17.30-18.30. Ska bli very nice. Imorgon är det jobb som gäller. Ska jobba natt på Solgården, det är på ett äldreboende i Svalöv. Aldrig vart där innan men det går säkert hur bra som helst, ska endast sitta vak. Nej, nu ska jag gå och göra något! Bye bye lovely you! Smack on you! ♥

parryharry

Parryharry, ja det kanske inte är världens coolaste namn va. Men saken är den att jag kallas för parry av ganska många därför fick namnet till bloggen bli parryharry, vet inte vem som kom på det smeknamnet men har för mig att det var Sandra. Mahaha. Schnyggt. Vad tycks om min dödssschnygga design förresten? ;P

Välkommen

Welcome dear you till mig nya blogg. Är jag tönt som skaffat ny blogg? Nej. Inte direkt den andra var helt fuckad. Enda anledningen till att jag nu skaffat ny. Men vad spelar det för roll egentligen. Enjoy it. Och DU som läser klaga inte på vad jag skriver. Du bestämmer själv om du ska läsa den eller inte? Goodie. Med det sagt får ni nu fortsätta läsa denna kanske inte så jätteintressanta blogg eller aldrig mer läsa den igen. Hej då för fan.

RSS 2.0