Hej hopp! :)

Allt väl? Med mig är det nog sjukt bra! =) Ledig som fan om inget annat och det är SJUKT skönt! Sitter hemma hos Mamma och snacka lite skit med systeryster! Trevligt ju! Faktiskt! =)

Ha ha, har kollat massa gamla foton idag, aaw, vilka tider när man var ung och galen (& SMAL) för helevte, fan vad man har blivit fet! UH! Kräk!

Nä, men här hade jag då inget kul å skriva! ;) men vi ses!

PUSS&HEJDÅ!

ONT!

Har sån satans huvudvärk, vill bara HEM! Det bankar som tusan i alla fall! Hrm, sitter just nu här på tågstationen i Malmöe! Nice ju en Tisdagskväll såhär, NOT! Men måste ju fördriva tiden med någe, så varför inte skriva ett litet inlägg här! :P Idag kommer man hem till en empty lägenhet, min kära darling är på dykning, men då får jag i alla fall ha TV:n för mig själv :P Alltid något positivt för det är ju faktiskt tjockt med DHW idag! :D Me like BIG time!

Fan vilken nice helg det var alltså, dock blev det liiiite to mucho dricka....attans också! UH! men men så är det ibland....det får lösa sig med tiden! =)

ÅÅÅH! snart går mitt tåg fan vad gött....20.17! YEAH!! :D

ÅH, Babydarling snart ska vi flytta, fan vad nice det ska bli! :D så kuuuul! mindre kul dock att behöva cykla 50.000 km i snö och sånt....men pernillalilla får väl skaffa moppe! skrattar du? hallå jag är faktiskt bara 23 ;D Nä, körkortet är smått på gång, har ju börjat köra med min gulleplutt! Muhaaa!


Nej men ha det fiiiiiiiiiiint! SEE YA! Mwhaaa!

Jag suger

På att uppdatera, jag är sämst verkligen!!! men har man så mycket fritid som jag har så hinner man bara inte!! Men nu kommer här i varje fall en liten en. Så vad sker i mitt inte så händelserika liv då? Inte mycket faktiskt, jobb & jobb & jobb...
Jag älskar mitt jobb men ibland undrar man ju om det är värt allt....

Så helgen? JAG ÄR LEDIG SOM FAN! :D Yeeaaah, liksom....det blir inflyttningsfest hemma hos Dennis kan nog bli skojsigt värre!!

Hoppas jag får semester V.50, då vi förmodligen kommer flytta också! SKÖNT ska det bli...att få komma till något som är vårt...det kommer bli bra....

BTW, har ny tele och nytt nummer, så ni som skickat till min gamla, så beror inget svar på grund av det....för er få som då velat mig något viktigt eller nåd :P

Hahaha, aaw kollade nyss på lite bilder på emelies blogg från förra sommaren, shit vilken sommar det var ;)

Nej, what to do? Jag är trött som fean, så får nog bli sleepingtime snart...upp tiiiiidigt imorgon :( kräääk

RSS 2.0