Life is life is good. . .

Hörde nyss, Ola med life is life is good! ;P Haha, är det Göteborg eller vad brudar! haha,. fy fan vad kul vi hade det där! Party eller vad!? :) Jahaja, nu ska jag och mammsi åka in till Landskrona, ska nog shoppa nått trevligt att ha på mig på Lördag när Ida och HG ska ha galaj! det ska bli funny det....så är det jobb imorgon! :( kräääk!

Nej, nu ska vi pysa! Tjapp!

Bilder från GBG i somras! :D







 Lång näsa?! ;D


HeeY

What's up? Jag är så jävla uttråkad, att vara ledig är sjukt härligt. Men vad gör man för något egentligen? Inte mycket egentligen ju. Idag har jag städat, tittat TV, varit hemma hos mamma och nu har jag precis lagat dinner. Korvstroganoff och ris. Jodåsåatt. Men okej, man kanske inte gör så mycket men fy faan vad det är härligt att slippa jobba! :) Tiden går så fort bara. Jag har varit ledig fyra dagar nu och imorgon är det sista dagen innan man börjar jobba igen. ÖH! Men men, that's life! man ska vara glad att man har ett jobb, inte alla som har det :P I Torsdags var det ett härligt galaj här hemma hos mig först, all the girls:) Kul var det, och i Fredags blev det lite party hemma hos Lasse och Mimmie. I Lördags gjorde vi ett kärt besök hemma hos jalleballe! :D Superkul att träffa honom igen, det var ju faktiskt ett tag sedan! :P

Jag är så kär i the sounds låt "painted by numbers", galet vad jag har tjatat ut den låten alltså! :P Men den är sjukt bra.


Tjolahopp!

Onsdag idag alltså och den 22 augusti, herregud vad tiden går fort! (?) Jag jobbar min sista dag imorgon, alltså inte sista dagen men sen har jag 5 dagar ledigt! WIIIE! ;D så najs ska det bli, ska inte göra ett skit! Då är sommaren slut snart då..såhär dags brukar jag ju alltid börja skolan men det ska jag visst inte göra denna gången, nej nu ska jag satsa på att komma någonstans i mitt lv. höhö...

Den 1 September Ellinor ;P Då är det viktväktarna som gäller. Jag och Ellinor på jobb ska böra på viktväktarna tillsammans, eftersom vi nästan lever tillsammans(jobbet vårt andra hem) så ska vi ha vår bok där tillsammans och se så det verkligen följs, mitt mål är att gå ner 7 kg på minst 4 månader, WE WILL DO IT! :D muhaa.

nej nu ska jag snart sleepa, upp imorgon igen! :( See ya!



Tänk. . .

Ja, tänk när man var 15 år. Livet var sjukt enkelt! Nu? Jobb, ansvar och livet leker inte speciellt mycket. Inte likadant som då i alla fall. Jag kollade massa bilder idag när jag var hemma, det var bilder från det att vi var 15 vänner och fram till gymnasiet. Fy fan vad kul vi hade på den tiden, brydde sig inte ett skit och hade sjukt kul varje dag. Ja, varför ska man bli vuxen? Det kan man undra ibland faktiskt, men men. Så gammal är man väl inte ännu. . . .Tänk om 5 år, då känns det nog värre! Men jag blev bara så sugen då jag såg alla bilderna. Vi hade sjukt kul!

Ledi 3 dagar nu och så var det jobb igen, fy fan! vill inte. . .jobb i 7 dagar. . . .men sen är jag ledig 5 :D Usch ja, vilket liv man lever egentligen. . .

Hej då . . .

RSS 2.0