Äntligen!

Heeej allesammans! :) jag hoppas allt är gooodie...med mig är det super men vilken vecka, värsta veckan på lääänge...men imorgon är det fredag sen är det lite ledig time! :) Kom hem för inte så längesedan, helt tom lägenhet, älskling är ute och festar....det är ju röd dag i sverige imorgon.....men faktiskt så känns det ganska så skönt...nu ska jag betaöa lite räkningar, duscha och sen blir det bedtime! ska ju upp tidigt imorgon! puuuha! :)

Yeah, fick reda på jobb idag att jag fick semester den 6 Juni! :) så jag kommer till grisfesten allt, det är goodie! kan bli sjukligt skojigt tror jag!

Nu är det bara en sak kvar!! BRITNEY SPEARS KOMMER TILL SVERIGE!!! :D OMG!! jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! min tjej liksom?!?! :)

Puss&kram sov så gott!

Jag dör!

Alltså är det något som gör min vardag så är det THE VOCIE! hahaha, alltså det är så sjukt jävla kul! Ni får mig att skratta till tårar! sjukt bra!

Nu ska pernilla snart dra till jubbet....så jävla underbart med lite sovmorgon...

Helgen, var livad, fy för fan....känns i kroppen fortfarande, men kul var det.....:)


Puss&kram...

Guuuud!

Så längesedan jag bloggade! MEN nu kommer här ett litet inlägg i alla fall! :P Ja vad kan man säga, det har väl inte hänt så mycket i mitt liv faktiskt! Jag har dock flyttat till Lund nu ju! såååå himla underbart. Det är sjutk skönt...Nice nice!

I går var jag och älsklingen på myspys i nere i stan, blev först lite mat på stäket, sedan satt vi och myste på herkules bar! Super, det var något man behövde efter en AAAASjobbig vecka. UH! Vart hemsk!

Jaja, vad händer ikväll då? Ja, det får vi väl se! :) Jag är i alla fall ledig, och det är underbart...

Fan vad jag behöver skor förresten, jag har ju inga nu till det fiiina vädret! :)

Nej, men vi hööörs!  Puss&kram

RSS 2.0