Men det var sjuukt kul!

Haha, helgen var galen! Sjukt kul var den. Jobbade först till fem därefter var det bara att stänga kassorna och göra vid sig! =) det var ju julfest! tjoho, där snackar vi party, haha danskarna vet fan hur man festar. Dessutom så var det galet god mat! Ja, fy fan vad vi krängde. Hon som satt brevid mig vvar dock mer galen i maten än vad jag var! ;)

- Pernilla du hade inte klarat dig hem själv! Men jo det hade jag faktiskt!

Haha, tack ellinor för du var där säger då jag! ;) Hahaha, vi tog oss hem klockan tre på natten med taxi, metro och tåg från Kastrup för hilvede vad skulle vi hem och göra när vi kunde sova på hotell? :) Dock var det ju skönt att vakna i malmö på morgonen! På natten tog vi även mcdrive med taxi!!! för helvete, men gott var det fan sådär, det var vår nattamad!:P

Idag, varit ledig som fan....GÖTT är det! :) Behövde sova ut lite grann! Har gått ner till mammsi nu! tog 20 mintuer knappt och det var fanemig det skönaste jag gjort på länge, ljuvligt väder ju! :)

Nej, men skepp o hoj ska snart ta tåget till malmö, jag och min darling ska köpa lite grejkor på IKEA! :)

PUSS!




Pernilla pernilla...

Du måste ta tag i ditt liv nu! YESYES! I helgen, skittrevlig utekväll mange, malin & robban =) Men dessvärre förlorade jag min nya telefon som jag var så happy about! :S UUUUH! Jag ska fan skärpa mig nu! =) hur många gånger har jag skrivit det...men nu är det faktiskt sjuukt sant! =)

Idag ska jag börja packa ner lite grejor i lådor, Emil var duktig i helgen

imorgon jobb igen =(....tiden går fort när man är ledig! Sen ska jag på julfest med jobb på lördag, blir nog galet kul! :D hehe...

Nej nu ska jag duscha...

PUSSHEJ

sitter

hemma hos mamma nu! Har precis fikat lite. Jag fick ta mig hit när älskling flyttar, alltså eftersom jag inte är så jätteduktig på att bära saker och sånt så tyckte han nog också det var bättre om jag åkte hit! :) haha. han är så duktig! Han fixar och donar och här sitter jag och myser. Men jag du är så himla go! :)

Igår efter jobb kom josse, malle, emma & mange till mig. Vi kollade idol och gjorde inte så mycket mera, käkade lite utav emmas hemmalagade muffins med geisha i! supergoda! I like IT! :)

Idag blir det utgång i HBG förmodligen, om inte mange vill till malmöe, jag pallar dock inte dra dit där. så vi får väl helt enkelt se vad det blir av. Jag menar det är inte den mest bestämda personen som ska bestämma sig! ;)

Okej, men nu har jag ledigt som F A N! Lovely.

Men pusstja, ha en goodsaturday!

NU!

Vill jag faktiskt bara hem och mysa med min kära lilla pojkvän! Ska bli skönt att komma hem tidigt och att han faktiskt är hemma. Det är faktiskt inte allt för ofta vi träffas nu för tiden ju! Jag jobbar som ett as. Men men, sånt är det! Jag tror det kommer bli bättre en dag! Eller det lovar jag dig! =)

Mangepitt snackade jag med igår, hon kommer visst hem i helgen så då får man höra vad som hänt i hennes life nu på sistone, ja det var ju faktiskt ett tag vi snackades vid! hehe. Det blir ju så!

OKEJ! Jag är faktiskt ledig i helgen, såååå jääävla skönt, faktum är att jag är ledig lördag, söndag & måndag. Gud vad jag ska njuuta! =)

Åååh, snart är det dags att köpa massa fina julsaker, jag har bestämt mig för julgran! Jodå, och jag har också hittat en sjukt fin ljusstake på makalöst billigt, till vårt nya place! det ska bli myspys med julen! ME LIKE IT! :D

Snart semester, om 4 veckor blir det en veckas semester, en väldigt välförtjänt sådan! vad jag ska njuta och bara vara och veta att jag faktiskt lever! :P

Nej, men ha det som fan!

huuuuuuugs!



Helgen

är över, och ny vecka igen ja! hrm, är i alla fall ledig nästa helg! =) Blev utgång i går, sjukt full. ALDRIG mer! skärpning.

Längtar tills vi ska flytta älskling, vi får vårt eget och ska starta ett helt underbart liv tsm =) Det blir bara super! ska bara fixa moppe.

nästa helg ska jag göra slingor, bli blond igen?=) neeej, men lite ljusrae:P

hejhopp

LACK!

Okej, Pernilla går upp klockan fem för att hinna med tåget klockan sex. Jag går ner till stationen och väntar på tåget mitt. Jag står där i fem, sju och tio minuter men inget tåg ses. Men det är inte det som gör mig sur, utan det som gör mig sur är att ingenting nämns om förseningen och helt plötsligt säger dem att tåget är inställt, alltså helt seriöst vad FAN är det? Jag antar att det bara är att vänja sig vid dessa inställda tåg framförallt nu till vintertime. Men för fan snacka ut och säg något om det! ÅH, fan vad sur jag är. Nu blir jag försenad som fan till jobb också. Dra åt helvete med dem jävla tågen! Men nej jag älskar ju att pendla! ÖH!

ÅÅH! Snacka om det ska bli härligt att vara ledig imorgon så fucking lovely. ME LIKE! Jag ska ta en runda in till Malmö hade jag tänkt, ska köpa väldigt behövliga saker såsom smink och lite annat smått och gått. Ska även försöka finna något trevligt till vår julfest med jobb. Vilket är snart, den 22 november. Tidigt julfest skulle jag vilja påstå men ajaa! =)

ooookej, nu ska jag draa! pusshej!

Long day. . .

Hej hopp. Gud vad jag blivit flitig på att uppdatera här känner jag! :) hee. Så idag var det faktiskt en helt okej dag på jobb, förutom att där inte var så många kunder. Det var ganska drygt. Jag var i alla fall hemma i hyffasd tid, klockan sju, och det är inte illa för att ha slutat klockan 17.30! :) inte för mig då! det var niiice.

Hrm, försöker betala min räkning men det går fan inte, lack blir jag!

Snart dags för julklappar, fan vad svårt vet fan inte vad jag ska köpa, esprit kanske?:)

Ha det niiiiiiiiiiiiice


Söndag

Söndag idag ja, det är skönt att vara ledig :) Vill egentligen till panduro och köpa fina album så jag kan sätta in alla mina gamla foton i det men neeh, jag har sån satans huvudvärk + att det ser ut som ett svinhus här hemma så jag vet vad jag ska spendera dagen med :) Städning!

Igår var det först jubb sen var det pardy på båten mellan helsingborg/helsingör. Surprisepardy för Lassemannen ju! Det var kul. Dock var jag inte så pigg på att förtsätta då jag hade ont i huvudet och tror det berodde på att jag endast sovit tre timmar på natten, men det var en trevlig tillställning mimmie, du lyckades där :D

Tjuckt med tomt på jubb nu, Ellinor åker till New York! Tråkigt som tusan ju. Fan man blir ju som en liten familj inne på jubbet! Men men, hoppas du får en härlig semester i alla fall! Och tjuckt med kakor! muhaha :D

Nej, nu ska jag clean up här, så om några timmar kan jag slappna av igen, typ!

PUSS&KRAM

RSS 2.0